Op zoek naar een vakkundige installateur of loodgieter?

Dan bent u bij Installatiebedrijf Instadak aan het goede adres.

U kunt ons inschakelen voor aanleg van centrale verwarming, dakbedekking, riolering, lood- en zinkwerk en leidingwerk.

Onze diensten

Gas en water

Het grootste deel van de installaties in uw woning is vaak onzichtbaar aanwezig. Weggewerkt in wanden of vloeren bevinden zich gas-, water-, cv- en rioleringsleidingen. Ze zorgen ervoor dat u van de gewone dagelijkse zaken, zoals warmte, drinkwater en warmwater voorzien bent en ook dat gebruikt afvalwater onzichtbaar en reukloos verdwijnt. Instadak is een erkend gastechnisch en watertechnisch installateur met de juiste kennis en middelen om alle installatiewerkzaamheden uit te voeren.

Verwarming

Centrale verwarming zorgt voor een behaaglijke temperatuur in uw huis. Instadak verzorgt de installatie of vernieuwing van uw centrale verwarming en staat garant voor kwaliteit. Maar het begint met een goed advies. Welke ketel is voor u de beste keus? Is vloerverwarming interessant? Wat zijn uw wensen? Hoe intensief gebruikt u de installatie? Door jarenlange ervaring is Instadak uw ideale partner als het gaat om deskundig en betrouwbaar advies en vakkundige installatie.

Dakbedekking

Daklekkage kan veel gevolgschade opleveren. Het is daarom belangrijk dat uw dakbedekking vakkundig aangebracht of gerepareerd wordt. Heeft u last van daklekkage of wilt u uw dakgoot vervangen? Of moet uw nieuwe aanbouw of garage voorzien worden van dakbedekking? U kunt bij ons terecht voor al uw dakdekkerwerkzaamheden; voor nieuwbouw, renovatie of bij lekkages.

Sanitair

Gaat u uw badkamer verbouwen en moeten er leidingen verlegd worden? Of is uw toilet aan vervanging toe? Instadak verzorgt de complete installatie. Wij installeren voor u het sanitair, verzorgen de aanleg van water-, afvoer- en cv-leidingen en zorgen dat alles perfect functioneert. Wilt u een uitgebreid advies, neemt u dan contact met ons op.

Lood-zinkwerk

Lood en zink worden gebruikt voor het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van hemelwater. Lood en zink zijn duurzame materialen en hebben weinig onderhoud nodig, maar montage en verwerking vereisen vakmanschap en ervaring. Bent u toe aan een nieuwe dakgoot, regenpijp of gaat u verbouwen en overweegt u gebruik te gaan maken van bovenstaande materialen? Wij zijn u graag van dienst.

Uw vraag

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Contactgegevens

  • Email

   info@instadak.nl

  • Telefoon

   06 518 597 11

  • Adres

   Nadorstweg 42b, 4333 AN Middelburg

  • KvK nr.

   51686112

  • BTW nr.

   NL143 409 049 B01